fredag 27. juli 2007

Kjedelig...

Ja nå har det vært flere dager uten oppdateringer fra oss her. Fjellturen som var planlagt ble det ikke noe av, Martin ville heller bade, så da bøyde vi av for det forslaget. Han var jo så flink dagen før.

Vi har hatt besøk av ei som er interessert i rasen og hun ville gjerne treffe oss og hundene våre i hjemlige omgivelser. Vi planlegger kull til vinteren og hannen er allerede bestemt. Flere opplysninger om han kommer etterhvert.

En av grunnene til at det har vært rolig her på bloggen er at jeg ikke ser så veldig bra om dagen. Som dere ser av bildene under har jeg skadet det ene øyet. "Lure" meg skulle bare sette i kontakten til støvsugeren og fikk øye på noe *lol* Vel det var rettere sakt: fikk noe i øyet! Lille lure Martin har flyttet litt på "ting og tang" så ut av en pose sto targetstick'n som vi bruker. Og denne trykket jeg langt inn i øyet. Heldigvis satt den ikke fast, men den rispet det hvite i øyet og kjørte seg godt inn i den ytre øyekroken. Det svir og værker, men øyedråper og salve hjelper. Så nå blir det noen rolige dager før jeg kaster meg rundt og fortsetter med lydighetstreninga.4 kommentarer:

Anonym sa...

Uff og uff! Det så skikkelig vondt ut!! God bedring! Og til neste gang; target på hånda er bedre enn target i øyet! ;o) Hihi..

Dratini sa...

"bedre med en targetstick i hånda enn ti i øyet" *lol* Det går mye bedre nå, men jeg må fortsatt bruke salva jeg fikk.

Anonym sa...

en ting å si: AUUUUUUU

Dratini sa...

Ja, skal ikke skrive her hva jeg sa da det skjedde *lol*