søndag 22. juli 2007

Fjelltur


Martin, Roar Odin og Zuma med utstikt nordover. Langt der bak kan man se Frosta og Tautra...


Her har vi tatt bilde mot der vi bor. Huset vises ikke så godt, da det ligger helt i skogkanten. Men med litt "godvilje" kan dere se taket på huset litt over midten på bildet.

På lørdag hadde vi en fin tur opp på Fossesknippen, Martin, Zuma, Odin, Roar og jeg. Kjempevær og en forholdsvis "høy" fjelltopp (nesten 700 meter) ga oss god utsikt over store deler av Trøndelags-fylkene og mot Sverige. Noen sauer var også oppå toppen (samt noen bærplukkere som sjekket om det blir molter i år). Zuma syntes sauene var interessante og da jeg satte med ned sammen med henne kom en helt bort til oss. Zuma var kjempeflink, satt rolig og lot sauen komme helt bort til oss. Siden jeg hadde kameraet fikk vi ikke tatt bilder av dette, men noen bilder av Odin og sauene ble det.


Som dere ser så bryr han seg ikke stort om disse "ulldottene".Dette bildet er tatt mot Svenskegrensa. Hvor eksakt den blir (bak i horisonten ett sted) er vi mer usikker på.


I dag har vi planlagt en tur opp på Vennafjellet (til høyre på bildet). Til venstre ser dere toppen vi var på i går. Bildet er tatt fra verandaen på huset vårt.

Ingen kommentarer: