fredag 6. juli 2007

Hjertesukk...

Ja, nå er det endelig fredag. Roar har en uke igjen før han går ut i ferie og Martin tar ferie fra barnehagen. Han skulle ha vært i barnehagen i dag også, men vi fant ut at litj-gut'n skulle får være hjemme i dag. Det blir jo litt kjedelig å være eneste ungen på barnehagen (resten har ferie eller har tatt seg fri).

Med to voksne og to unger i helga, er sjansene store for at selen og kløven vi kjøpte blir prøvd på tur. "Bare Hund" har avviklingssalg og vi var heldige å fikk kjøpt Ruffwears webmaster-sele og Ruffwears Approach Pack II kløv til ca halv pris! Skal bli spennende å prøve de på hundene! Håper at været holder seg noenlunde i helga, for da skal de testes :)

Jeg har også (endelig!) blitt frisk. Å bli forkjøla på denne årstida er IKKE morsomt. Å ligge under dyna med 40 i feber når temperaturen ute nærmer seg 30 varmegrader er slitsomt. Heldigvis har det gått raskt over ;)

Jeg er også ansvarlig for påmeldingene til Norsk Hovawart Klubb's spesialutstilling i år. Jeg har jo allerede ansvaret for at hjemmesiden fungerer og blir oppdatert, så det var naturlig at jeg hjelper til med påmeldingene. Klubben har fortiden ingen aktivitetskomitè og da må alle hjelpe til litt. Som "vanlig" skal utstillingen avholdes den siste helga i august. Dette er utrolig dumt for oss som bor i Trøndelag. Her i Trondheim har vi noe som kalles Trondheim Hundefestival som også arrangeres den helga. Og vi kan ikke være med der. Veldig synd, fordi vi i trøndelag har kun 8 utstillinger iløpet av året (hvis vi regner 20 mils omkrets fra Trondheim). Og når da to utstillinger forsvinner spesialhelga, ønsker vi at spesialen flytter tidspunkt. En annen ting er hvor den arrangeres... Morokulien er en fin plass, men hvorfor holde en norsk spesialutstilling helt på grensa til Sverige? Det er jo en norsk utstilling og da burde plasseringen være litt mer midt i landet. Vi som kjører lengst er Siv fra Sunnmøre og vi. De fra Østlandet slipper å ta seg fri fra jobb dagen før utstillingen, de har jo ikke rundt 60 mil å kjøre! Nei håper det blir andre boller snart! Neste år er det Gol som er plassen, men å få lagt utstillingen til ett punkt hvor de fra Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal og Trøndelagsfylkene får tilnærmet like langt å kjøre, er visst et vanskelig tema i klubben. Vel, neste år "sparer" vi hele 5 mil :S Og "de stakkars" østlendingene må kjøre "hele" 19 mil (regnet fra Oslo S). Skulle vært artig å sett hvor mange østlendinger som hadde kjørt om utstillinga hadde vært arrangert i Trøndelag (stakkars de fra Rogaland/Sørlandet da...). For 11 år siden ble spesialen arrangert på Hove (Tromøya i Arendal)...

Ingen kommentarer: