søndag 6. juli 2008

Nkk Trondheim

Nkk's utstilling i Trondheim var den 7. og 8. juni.
Det var forferdelig varmt den helga og ingen fornøyelse å dra på utstilling. Det ble ikke bedre av at NKK hadde skiftet plass for utstillinga. skiskytteranrenaen på Saupstad var en "gryte" å arrangere plassen på. 27 grader i skyggen og vindstille, gjorde tilværelsen for hunder og utstillere forferdelig. Og man kan være heldig over at man ikke knakk beina når man sprang i ringene. Istedet for å konsentrere seg om å stille hundene, måtte man konsentrere seg om hvor man satte ned fotene når man sprang. Håper at denne plassen aldri igjen vil bli brukt til utstillinger i nkk-regi. Plassen er ikke en internasjonal utstilling verdig...

Det var tre hunder fra vårt A-kull påmeldt. Enda en eier hadde sakt at hunden skulle stilles, slik at vi kunne stille i en oppdretterklasse, men påmelding av hunden ble ikke gjort.
Fenris var den eneste hannen i åpen klasse. Han fikk rødt, men ingen ck. Kira og Zuma stillte i åpen klasse også. Kira og Mandy debuterte i utstillingsringen, Kira fikk blått, mens Zuma fikk samme resultat som Fenris.
Det var utrolig moro å treffe Mandy og Kira igjen. Kira har blitt en utrolig flott hovawart-jente. Nydelige farger og temperament, kjempeflott jobb dere gjør med henne Mandy og Johannes!

Astrid var her de dagene også, hun dro tilbake til Nederland den 9. juni. Sammen med henne dro Zerline (Bayleef).

Ingen kommentarer: