tirsdag 20. mai 2008

5 uker ~ 5 weeks

Hui hvor tiden flyr. Nå har "nøstene" rukket å bli 5 uker og det er kun 3 uker til de begynner reisen til sine nye hjem. Siden været i Trøndelag har vært skikkelig ille så har det blitt få turer ut på de. Kun 0-5 grader og snø (ja du leste riktig) er ikke vær for små nøster å være ute i enda. Snøen som kommer er skikkelig bløt.

Ellers så har vi hatt besøk, eller rettere sakt; valpene har hatt besøk. Irene fra Oppdal (har to hoffer selv) og to venninner (Jannicke og Maria) kom en tur innom for å kose litt med de små. Virket som om "jentene" også syntes det var gøy med nye tær å bite i *lol
De er en åpen og trivelig hoffegjeng og det skal bli spennende å følge de videre etter at de har flyttet til sine nye hjem.

~~~~~~~~~~~~


Wow, time is running fast. Our little hovawart gang have already been here for 5 weeks. And now it's only 3 weeks until they start their journey to their new homes.
The weather have been awful! It's been 0-5 degrees outside and snowing! Hopefully it'll get better really soon.

And, we've got visitors here, or should I say; the puppies have had visitors. A friend of ours, Irene (owner of two hovawarts) and two of her friends (Jannick and Maria) came today. It'seems like the puppies enjoyed biting some new persons.

Ingen kommentarer: