tirsdag 4. desember 2007

Uhell - Unluck...

Innom en liten tur for å fortelle siste nytt...
Jeg kan le av det nå, men da det skjedde var det ikke moro i det heletatt. Fredag skulle Roar ivei med jobben, møte på hurtigruta først og så julebord etterpå. Jeg og Martin var alene hjemme, men vi skulle hente Roar tidlig på lørdag morgen. Litt over kl 22 så skulle jeg ut og hente for til Odin og Zuma. Og i det siste har det kommet snø... Masse snø... Og hva skjedde??? Jo idet jeg kom inn døra så forsvant beina mine! Jeg er glad jeg holdt meg fast i dørklinka, for jeg landet hardt! Og det midt på halebeinet! Som seg "hør og bør" ville jeg vente med å dra til legen, så det gjorde vi først på søndag, brudd mente han at det mest sannsynlig var. Å påvise brudd i halebenet er vanskelig, selv med røntgen, men smertene er ikke til å ta feil av. Så nå klarer jeg ikke å sitte, men ligger delvis på sofaen. Amy har ikke startet løpetiden heller, så det er vel kanskje bra med tanke på en flytur med smerter i baken...

----------------------------

Now som news...
On Friday Roar went away with his job, meeting first and then some social dinner in the evening. He was coming back on Saturday morning. Late Friday evening I was out to get something in our garage, guess what happened??? Snow under my shoe and a slippery floor... I fell and landed on my bottom! What a pain! I didn't go to the doctor until Sunday, because I couldn't sit in our car. The doctor found out that I probably had broken a bone way down in my back (tailbone?), and that it coult take some time to heal.
Amy hasn't started her season yet, seems like there's going to be some kind of holyday in Holland for me and Amy. Hope that she starts "late" so we can celebrate Chrismas at home and then travel to Holland. I've checked with the airline and we'll travel from Gardermoen. Then it'll take only 1 hour and 45 minutes to Amsterdam.
Now I'll get back on the couch, trying to heal the broken bone...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håper det går bra med din ende :-). Halebeinsbrudd er ikke noe godt!
Lykke til med den planlagte paaringen!!!
Ingrid

May Lisbeth sa...

Hei!

Uff, så uheldig med halebeinsbrudd! Håper du leges fort!

Lara var, som du nevnte, hos Helga i november - da dere var på utstilling. Det er en stund siden jeg har sett henne..

Vi ønsker dere en god jul og et godt nytt år!
Hilsen Lara og May Lisbeth.