mandag 26. april 2010

Diverse

Heisann

Nå er det lenge siden det har blitt skrevet noe her. Noen av grunnene er at Mina og jeg har vært mye syke, både i fjor sommer og i vinter. Samtidlig så har enkelte innlegg i bloggen blitt litt for mye synes jeg. Så nå kommer jeg til å oppdatere kun med resultater fra oss og hunder som kommer fra oss. Noen bilder kommer også innimellom. Informasjon om kommende kull kommer også snart...

Min maskin virker ikke som den burde, så oppdatering på hjemmesiden kommer om en liten stund, håper på å fikse det i løpet av en uke.

Siden sist har Stacy og Zira gjennomført MH, Zerline og Stacy har begge blitt røntget og har status HD-A. Zerline har også bestått MAG+ test i Nederland (MAG+ tilsvarer Funksjonsanalysen i Norge). Zerline blir utdannet til redningshund i Nederland og hun er nå godkjent for avl. GRATULERER!

Zira har også tatt sitt første cert og ble BIM på Sunndalsøra! Gratulerer Sunniva og Zira!

------
Hi everybody

Now it's a long, long time since I've written here. my comuter is not working properly and both Mina and I have been ill for a long time.
I'm going to use the blog for news about our dogs and news sent to us. Some pictures will also come here.

Since last udate there's some big news! Stacy and Zira have passed MH in Norway. Zerline and Stacy have both got their hip score, both with HD-A. Zerline have passed the MAG+ test, she's also under education as a rescuedog in Holland, and now she's allowed to breed with. CONGRATULATIONS!

Zira got her first CAC and became Best Female on Saturday! Congratulations to Sunniva and Zira!

We're planning a litter during this summer/fall. This will be updated later on...

Ingen kommentarer: