tirsdag 12. februar 2008

Kjærlighet ved første blikk - Love at first sight


Nå har vi spennende tid i møte.
Fredag 8. februar dro jeg og Amy til Nederland. To spente jenter på kjærlighetstur! Turen gikk kjempefint og før tidsskjema var vi fremme i Nederland. På flyplassen ble vi møtt av Astrid, Daimy og Nikki. Turen gikk hjem til Daimy og Nikki hvor Amy's partner Biko ventet. Der var det kjærlighet ved første blikk!
På lørdag kom Astrid og vi alle dro ut en tur med hundene. Astrid har en halvsøster (Ayda) av Biko og Ayda er godkjent redningshund i Nederland. Astrid hadde også med en gave til Amy og valpene (som vi håper kommer i april), samt at Odin og Zuma også fikk hvert sitt tyggeben. Søndag kom Astrid sammen med mannen sin, Rene, og sønnen, Brendan.
Amy og Biko paret flere ganger i løpet av helga og alt gikk kjempefint.
Tusen takk til Daimy og Nikki for at vi fikk bo hos dere under oppholdet vårt. (mer lengre nede).

Now we've got some exciting weeks ahead.
Friday 8th Amy and I went to Holland. The flight went well for both of us. And at Schiphol we were greeted by Astrid, Daimy and Nikki. Amy and I stayed at Nikki's home. When we came there we let Amy run around a little, just to get used to the place. Biko saw her and barked, Amy stopped and was ready! Love at first sight...
Saturday Astrid came with presents and we all went for a walk with the two dogs.
On Sunday Astrid, her husband Rene and their boy, Brendan, came visiting. Amy and Loverboy Biko mated several times and they really liked eachother. Though Amy was teasing Biko a lot (or what Nikki? Haha).
Daimy and Nikki: Thank You very much for letting us stay at Your place this weekend.
(more to read further down).

"Amy æ kjæm!" - Amy I'm coming!

Flott gutt! - Beautiful boy!

FlirtingBiko and Amy looking outside the garden...


Flott par! - Beautiful couple!

WE DID IT!!! Picture by Astrid Berendse

Picture by Astrid Berendse


At Norge er ett "spesielt" land har vi også opplevd på turen vår. Da vi kom til Schiphol var de nøye med at jeg fikk hunden min og de forsikret seg om at jeg var riktig eier. Trengte bare å vise passet hennes så fikk vi gå (de så det norske flagget og viftet oss videre). MEN å komme inn til Norge er ikke "bare-bare". For det første, de setter fra seg hunden uten at det er tilsyn til den og forsvinner før eier rekker frem! For det andre; IKKE stol på det veterinærene sier. Hundene må ta medisin mot orm uansett, selv om de har vært borte mindre enn 10 dager. Vi takker nå høyere makter for at vi ikke hadde reservert plass på det første flyet til Værnes. Vi ble stående og vente på veterinæren og rakk flyet hjem såvidt det var. Under er noen bilder som jeg tok på flyturen fra Gardermoen (det var bare vann, vann og atter vann fra Nederland).

Norway...Norway... Or should I write NOWAY???!!?? At Schiphol we got great service, but when we came back... Well... A friend of mine had told me about her problems last summer, so I was kind of prepared. Luckily the vet came just in the last minute and we reached our flight. Though running half of Gardermoen twice to cheque in, deliver Amy at the special baggage, then back again to go through the security cheque. Last pictures was taken on our way to Værnes.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med vellykket parring! Dette blir spennende! :o)
Forresten sinnsykt flotte bilder av himmelen som brenner lengre ned på sida her.. :O

Dratini sa...

Takker og bukker. Amy har samme oppførsel nå som sist gang hun ble paret, "kjempemammadalt"! :)
De bildene ble tatt ute her en ettermiddag, himmelen var bare helt utrolig :O

Anonym sa...

Ja, da krysser vi fingre og tær Torunn. Håper på mange og flotte barn.

Det er ikke bare du som har opplevd "Noway" som vanskelig. Jeg kom hjem fra Tyskland med Baylies. Og når de søkte etter chippen hennes, så fant de den ikke. Jeg viste hvor den var. Etter mye om og men så ble det sagt at jeg måtte sette henne i karantene. Det blånektet jeg på. For her var alt i orden. Etter en 30 - 40 min krangling fikk de ettersendt en ny avleser. Oi.. der var vist chippen. Værsegod og god tur hjem. Men som for deg. Det gikk bra til slutt.