mandag 10. september 2007

MH og Utstilling

Vi vil gratulere flere av våre valper og eiere! I helgen ble det arrangert MH i Trøndelag. Fire fra vårt A-kull deltok, Line/Fenris, Mandy/Kira, Irene Charlotte/Sasha og jeg med Zuma.

Veldig spennende å se disse hundene på MH for de samme dommerne. Og tilbakemeldingene var vi veldig fornøyde med. Dommerne kunne se hva hundene hadde arvet av foreldrene og hvilken preging de hadde fått av mamma Amy, og hva som var miljøbetinget etter at de flyttet fra oss.

Alle valpene gjorde en flott beskrivelse! Alle var godt tilgjengelige og skuddfaste. Vi fikk også høre at de ville ha klart å bestå funksjonsanalyse om de hadde vært dette de deltok på, nå var jo valpene (ja, de har passert året, men for oss er de fortsatt "valpene") nesten 16 måneder og midt i "spøkealderen", så vi var virkelig spente på hvordan dette skulle gå.

Desverre ble det ingen bilder av hundene fra MH'n. Dette fordi vi var så lure å sette inn batteriene når vi dro kjemmefra, og hva skjedde? Joda, vi hadde vært borti powerknappen og batteriene var utladet! Er ikke dette typisk! *urgh*
Neste gang vet vi at vi IKKE setter i batteriene før vi skal ta bildene.

Vi takker valpekjøperne som kom i regnet! Neste år blir det kanskje funksjonsanalyse?

--------------

I Rogaland har Reiko vært og vist seg frem. NKK's utstilling på Orre ble hans debut i "voksenringen". Bra kritikk fikk han og resultatet ble; Junior klasse 1/1 HP. Ifølge Gaute var han litt vilter i ringen, men hvilken hoffe på 16 måneder kan ikke være det? Ønsker dere lykke til videre og vi gleder oss til nye bilder av Reiko.

Og helt til slutt en liten "kuriositet". Nkk's katalog fra Orreutstillingen er litt av en godsak! For på framsiden av katalogen er det bilde av vår blonde hoffegutt Odin! Det er første gang at en hovawart pryder fremsiden av en Nkk-katalog!

Ingen kommentarer: